Un amical amânat, altul confirmat!

0
0
  • Mâine, joc de pregătire la Mioveni

CS Mioveni trebuia să dispute joi seara un meci de verificare, dar l-a amânat după ce ploaia și-a pus amprenta pe teren.
Galben-verzii aveau programat un amical cu FC Star Sport, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. Cum miercuri noaptea a plouat torențial la fel și joi dimineață organizatorii au decis să amâne jocul deoarece terenul risca să devină impracticabil odată ce se intra pe el după această ploaie. În plus de asta s-a dorit și evitarea vreunei accidnetări nedorite, predispuă de altfel pe astelfe de vreme. Galben-verzii au încercat să mute jocul la Grupul Școlar dar și acolo era aceeași situație. Totuși ziua de cantonament nu a fost pierdută de argeșeni care au efectuat antrenamente fizice.
Pentru CS Mioveni rămâne în picioare amicalul de mâine cu FC U Craiova. Jocul este programat de la ora 13:00 pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. Acesta este primul și singurul amical al acestei ierni, înaintea începerii părții a doua a sezonului. După acest meci se intră în linie dreaptă cu pregătirea pentru meciul de sâmbăta viitoare cu Petrolul, de pe propriul teren. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.