Misiune aparent ușoară

0
  • FC Argeș Volei – CS Știința Bacău, duminică, ora 15.00

Echipa de volei feminin a Piteștiului va începe peste câteva zile partea secundă a sezonului. FC Argeș volei va întâlni duminică, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor Trivale, pe CS Știința Bacău.
Confruntarea din argeșence și moldovence contează pentru runda cu numărul 12 a Diviziei A1 de volei feminin. După 10 etape jucate din această ediție de campionat, alb-violetele ocupă locul 9, cu 7 puncte, în timp ce băcăuancele se situează pe locul 10, cu doar 3 puncte. Piteștencele vor aborda această partidă din postura de favorite, având în vedere valoarea adversarului pe care îl vor avea în față. Formația pregătită de Bogdan Paul a mai întâlnit Bacăul și în Cupa României, FC Argeș impunându-se atât în manșa tur, cât și în retur. Tehnicianul piteștean nu o va avea la dispoziție pe cubaneza Carmela Massip, jucătoare care a suferit o operație la ligamentele genunchiului, cu câteva etape înainte de finalul primei părți a sezonului.
În această perioadă precompetițională, FC Argeș Volei a disputat două meciuri de verificare, la Izvorani, cu reprezentativa României U17care se află în pregătire pentru calificările la Campionatul European. Gruparea din Trivale are ca obiectiv în acest sezon competițional menținerea în primul eșalon valoric al țării. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.