La Pitești, călătoriile cu autobuzul printre cele mai ieftine din țară

0

Conform analizei efectuate la nivel național cu privire la transportul public în comun, municipiul Pitești are cel mai mic tarif al unei călătorii integrate pe bază de bilet, anunță reprezentanții Primăriei Pitești. Prețul de 2,5 lei/persoană/călătorie este valabil atât pentru cursele efectuate pe raza orașului, cât și pentru zona metropolitană, mai precizează sursa citată.

Costul perceput călătorilor pentru o călătorie la Pitești, este asemănător cu cel din municipiile Brașov, Constanța, Craiova, Râmnicu Vâlcea și Ploiești, unde este înregistrat cel mai mic tarif. Diferența este că în toate municipiile unde pasagerii plătesc 2,5 lei pentru o călătorie, biletul este valabil de la 50 de minute până la 75 de minute, în timp ce la Pitești, nu există limită de timp.  Orașele cu costul cel mai ridicat pentru o călătorie sunt Arad și Timișoara unde o călătorie valabilă 60 de minute costă patru lei.

 

 

Biletele de călătorie Publitrans pot fi procurate de la:

  • casele de bilete;
  • automatele de bilete;
  • agenții economici de pe raza unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești;
  • din autobuzele dotate cu POS-urile marcate cu inscripția Mastercard sau Visa, cu carduri tip contactless, Mastercard sau Visa.

 

Programul de circulație al mijloacelor de transport public este afișat atât pe site-ul operatorului Publitrans 2000 S.A https://www.publitrans2000.ro, cât și în stațiile de autobuz.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.