După ce și-a bătut concubina s-a spânzurat

0

A cumpărat un imobil, aflat în construcție, la intrarea în comuna Moșoaia cu intenția de a-l transforma în apartamente, dar s-a spânzurat de scripetele folosit de muncitori! Este povestea unui afacerist, în vârstă de 51 de ani, originar din Bascov, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit ieri dimineață. Bărbatul se afla în arest la domiciliu și cu o seară înainte se certase crunt cu concubina.
În vara anului trecut Vasile Romeo M., în vârstă de 51 de ani a fost implicat înr-un scandal la clubul Duet din comuna Bascov. Acolo a avut un conflict cu un alt client. Se spune că cei doi s-ar fi certat din pricina dedicațiilor date la lăutari. După ce au plecat din club, cel cu care se certase, l-a chemat la el acasă, la Moșoaia, ca să discute. Acolo a avut loc o nouă altercație, în timpul căreia Vasile Romeo M. l-a înjunghiat cu un cuţit pe care îl avea asupra lui. A fost arestat preventiv, în iunie 2022. A stat închis până în septembrie când Tribunalul Argeș i-a schimbat măsura în arest la domiciliu. Inițial, Vasile Romeo M. a locuit în comuna Bascov, satul Mica, acolo unde își are domiciliul. După două săptămâni a cerut instanței să fie modificată măsura și să stea în arest la domiciliu în comuna Moșoaia, satul Smeura. Instanța i-a admis cererea și bărbatul s-a mutat împreună cu concubina lui, la Smeura. Vasile Romeo C. cumpărase aici o clădire, aflată în construcție, pe care intenționa să o transforme în bloc de locuințe și să vândă apartamentele, În acelaşi imobil avea amenajat un apartament în care locuia.

S-a certat cu concubina și a bătut-o

Între timp procurorii au finalizat dosarul și au dispus trimitea în judecată a acestuia, sub acuzația de tentativă de omor. Vineri, pe 13 ianuarie, a avut loc un termen de judecată prin care judecătorii au prelungit măsura arestului la domiciliu. Următoarea ședință ar fi trebuit să se judece în februarie. Nimeni nu bănuia, atunci, că a doua zi și va pune capăt zilelor. Sâmbătă, Vasile Romeo M. s-a certat rău cu concubina și a lovit-o. După scandal, femeia s-a dus să doarmă în altă cameră. Duminică dimineață, bărbatul a fost găsit mort. Cel care a făcut descoperirea este fiul său. Se bănuiește că a zăcut mort, în șteang, toată noaptea, fără ca vreun membru al familiei să aibă habar despre cele petrecute. Vasile Romeo M. a fost găsit în laţ, îmbrăcat în trening, cu gluga pe cap și desculț. Ieri în timp ce polițiștii Biroului de Investigații Criminale efectuau cercetări la fața locului, fiul victimei le-a spus că în urmă cu aproximativ două săptămâni, tatăl îi spusese că își va pune capăt zilelor, dar nu a crezut că părintele își va duce planul la sfârșit. Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeș pentru autopsia care va stabili cu certitudine cauza morții. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.