A lovit un pom și s-a răsturnat într-o curte!

0
1
  • Unde poate duce viteza excesivă!

Viteza excesivă, combinată cu neatenția la volan au avut efecte devastatoare în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 7 unde un tânăr a fost la un pas să își piardă viața. Acesta a lovit un pom și s-a răsturnat cu mașina într-o curte, după ce a încercat să evite un alt autoturism care ieșea de pe un drum comunal. Mașina a fost distrusă complet iar șoferul a fost scos de pompierii de la descarcerare din rămășițele autoturismului. 
Accidentul a avut loc la miezul nopții pe DN 7, la limita dintre Ștefănești și Călinești. Mădălin Ionuț P., de 22 de ani, din Leordeni, posesor de permis de conducere de mai puțin de un an, se afla la volanul unui Volkswagen Golf IV. Se îndrepta către Topoloveni, când dinspre Muzeul Golești, de pe drumul comunal DC 75 , a ieșit un Seat condus de Mihai S., de 20 de ani, din Pitești. Oamenii legii au constatat că Mădălin Ionuț P. ca să evite impactul frânat, dar mașina a făcut un salt și a părăsit șoseaua lovind un pom, după care a ajuns într-o curte. A aterizat pe plafon, iar tânărul a rămas încarcerat între fiarele autovehiculului. A fost scos de pompieri de la descarcerare. Avea multiple traumatisme și fractură de claviculă. Din cauza leziunilor suferite nu a putut să sufle în etilotest dar, la spital, pe lângă îngrijirile necesare acordate, i-au fost recoltate probe de sânge pentru a se stabili dacă a consumat alcool.
Cercetările poliţiştilor Formațiunii Rutiere Topoloveni au stabilit că la producerea accidentului fiecare dintre cei doi tineri a avut partea lui de vină. Mihai S. este vinovat că nu s-a asigurat corespunzător când a ieșit de pe drumul comunal în DN 7. Acesta a declarat că nu a putut estima viteza Volkswagenului și a crezut că are timp să treacă. Lui Mădălin Ionuț P. i se poate imputa că circula cu viteză excesivă. Dovadă stau urmele de frânare, fiind patru urme care nu se suprapun. În plus halul în care arată mașina după izbitură arată că impactul s-a produs la viteză mare. De altfel, deși posedă permis de aproximativ 10 luni, Mădălin Ionuţ P. are amenzi pentru depășirea limitei vitezei legale. Din fericire, șoferul era singur în Volkswagen, iar în afară de el nu mai sut talte victime. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.