Arnold Garita: ”Cum să joci așa și să vrei în play-off?”

1

Atacantul Arnold Garita a marcat din nou chiar în primul meci oficial al echipei FC Argeș din 2023. Vârful camerunez a ajuns la opt reușite în acest sezon pentru gruparea din Trivale.
Chiar dacă a înscris în partida cu Chindia Târgoviște, Garita s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale “Nu e niciodată ușor să înscrii goluri. Am avut șansă și am marcat, e important, pentru că a fost 1-1, dar astăzi am jucat foarte prost în prima repriză. E important să schimbăm ceva la următorul meci, pentru că nu e posibil să jucăm așa și să vrem să fim în play-off, e imposibil în acest an.

E important în acest an să rămânem în Liga 1, acesta e adevărul. Cum să joci așa și să vrei în play-off sau în Cupă? Nimic! În primul rând, eu sunt cel supărat, e normal, pentru că, în prima repriză, am șutat o singură dată pe poartă. E vina mea, e vina întregii echipe.

Eu nu vorbesc doar despre restul echipei, iar eu să fiu bine pentru că am marcat. Oi fi marcat eu, dar acest meci a fost unul de rahat pentru noi. E important ca noii jucători să se adapteze foarte repede, pentru că nu avem timp, mai avem 8 jocuri.

Eu chiar nu mai am timp pentru asta. E vorba de realitate și trebuie să rămânem concentrați meci de meci. Vin meciuri foarte importante și foarte grele, cu FCSB, cu Craiova. Am luat un punct acum, e bine. Dacă joc cu Farul sau FCSB, e la fel pentru mine, nu e problemă. Dar trebuie să schimbăm ceva dacă vrem în play-off sau în Cupă”, a spus atacantul camerunez, la finalul partidei. M.D.

1 COMENTARIU

  1. Omul are dreptate.FC AR-GENTEA a ajuns banc de probe.Intai ,HARRY POTTER,acum CROITORASUL CEL VITEAZ.Numai nulitati aduse.De aia nu mai vin la meciuri.Nu am ce vedea si nici pe cine susținea se duca primarul,ca asta a fost moftul lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.