FC Argeș a împrumutat un portar de la FC Brașov

0
0

Clubul FC Brașov a anunțat oficial că a ajuns la un acord cu FC Argeș pentru împrumutul portarului Sebastian Micu(21 ani).
Goalkeeperul originar din Jimbolia(Timiș) va evolua la Pitești până la sfârșitul acestui sezon competițional, iar dacă va confirma așteptările, FC Argeș va avea posibilitatea unui transfer definitiv. În prima parte a acestei ediții de campionat, Micu a fost titular în poarta brașovenilor, bifând 16 meciuri în campionat și unul în Cupa României.

Din cele 17 meciuri jucate, Sebastian a avut 7 partide în care nu a primit gol. Micu se va lupta pentru un post de titular cu Cătălin Straton (33 de ani) și George Micle (21 de ani). Tânărul portar bănățean este al nouălea transfer perfectat de piteșteni în această iarnă, FC Argeș mai semnând în această perioadă de mercato cu Mario Zebic (Korona Kielce), Andrei Tîrcoveanu (FC Botoșani), Mimito Biai (Cherno More), Lucas Brendon (Ho Chi Min – Vietnam), Facundo Rizzi (Gimnasia Jujuy), Boubacar Hanne (Gil Vicente), Zorhan Bassong (CF Montreal) și David Croitoru(FCU Craiova). M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.