Președintele CS Dacia, Toma Duței, așteaptă o victorie cu CSM Tg Jiu

0

Handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012, au mâine după-amiază un meci important în Liga Florilor.

De la ora 17:00, în Sala Sporturilor din Mioveni, alb-albastrele întâlnesc pe CSM Tg Jiu, partida făcând parte din prima etapă a returului.

Înainte de acest meci, președintele clubului, Toma Duței ne-a spus mai multe despre atmosfera din sânul echipei dar și despre așteptările pe care le are de la acest meci.

”Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Este un meci de 6 puncte. Trebuie câștigat neapărat acest meci, având în vedere că jucăm și acasă dar și rezultatul de tur. Ultimele rezultate și evoluții sunt de partea noastră. Echipa este pe un trend ascendent, am jucat destul de bine în ultimele meciuri, la Slatina, la Buzău, cu CSM, cu Rapid… Atmosfera este foarte bună, deosebită chiar, nu mai sunt tensiuni s-au rezolvat și problemele financiare… În tur a fost o surpriză pentru toată lumea, la Tg Jiu. Și adversarele stau bine, au meciuri bune făcute, au o echipă tânără, foarte rapidă, cu viteză de reacție. Am făcut mai multe vizionări și le cunoaștem jocul… Așteptăm să urcăm în clasament. Sunt unele meciuri care trebuie câștigate, cu Tg Jiu, Zalău Craiova, de ce nu… Clasamentul s-a rupt în două și putem scoate puncte cu oricare dintre aceste echipe din partea de jos. Așteptăm și ca atmosfera în tribune să fie bună, după cum se știe publicul te poate impinge de la spate, la handbal. Ne dorim să fim din nou surpiza plăcută…” a declarat Toma Duței, președintele CS Dacia.

Silviu Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.