Dispariţie anunţată după nouă luni

0
0

Poliţiştii câmpulungeni au fost sesizaţi ieri, de dispariţia unui bărbat. Până aici nimic neobişnuit, numai că, mamei bărbatului i-au trebuit nouă luni ca să se îngrijoreze din pricina lipsei fiului, având în vedere că bărbatul nu s-a mai întors acasă din luna aprilie a anului 2022. 
„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitului CHIRA MARIAN, de 36 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din municipiul Câmpulung, în cursul lunii aprilie 2022, și nu a mai revenit.
Semnalmente: aproximativ 1,75 m înălțime, 55 de kg, constituție slabă, ochi căprui, păr șaten.
Este cunoscut afecțiuni medicale, având repetate plecări voluntare de la domiciliu, de fiecare dată fiind depistat pe raza municipiilor Pitești, București și orașului Mioveni.
Vestimentația la momentul plecării: trening negru și adidași albi. Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100”, este apelul făcut către cetăţeni de către reprezentanţii IPJ Argeş.
Dispariţia a fost anunţată ieri, de mama bărbatului. Femeia locuia cu fiul ei şi cu toate că acesta nu a mai venit acasă de 9 luni, ea nu a sesizat Poliţia până ieri. Întrebată de ce a reacţionat atât de greu, mama a motivat că era învăţată cu plecările fiului ei şi de fiecare dată acesta revenea singur la domiciliu, ceea ce spera să se întâmple şi de această dată.
Se ştie că Marian Chira obişnuia să cerşească pe lângă supermarketuri. Ultima dată, el a fost văzut în Gara de Nord din Bucureşti. Bărbatul nu este căsătorit şi suferă de deficienţă mentală. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.