150 de Dacii electrice, acum, cu livrare rapidă

0
0

Argeșenii cei care își doresc un vehicul electric Dacia Spring nu mai sunt nevoiți să aștepte luni bune pentru a intra în posesia acestuia. Pentru prima dată de la lansarea modelului acesta este disponibil cu livrare rapidă.
Astfel, doritorii de Dacia Spring pot achiziționa modelul din stoc cu livrarea rapidă, dar cu câteva condiții, totuși. Până acum, primul vehicul electric al mărcii Dacia, Spring, a avut un timp de livrare care, în anumite perioade, a depășit șase sau chiar opt luni. De ieri însă, cei care își doresc un model Dacia Spring cu livrare în doar câteva zile au această posibilitate grație unui lot suplimentar de mașini ajuns pe piața din România. Oficialii Dacia au explicat pentru eonomica.net că „pe fondul ameliorării capacității de aprovizionare au fost disponibile volume suplimentare pentru România. La acestea se adaugă și câteva eliberări de vehicule cauzate de lipsa notelor de înscriere în programul Rabla Plus 2022 sau de tranziția unor clienți către versiunea cu noua identitate de marcă”. Cei care își doresc un astfel de model cu livrare rapidă nu trebuie decât să intre pe site-ul mărcii și să acceseze zona destinată vânzărilor online. Acolo vor descoperi oferte punctuale pentru modele Dacia Spring noi cu prețuri de 21.100 de euro (10.549 de euro prin programul Rabla), respectiv 21.550 de euro (10.774 de euro prin programul Rabla).
Din câte se pare erau disponibile doar 150 de unități. Oferta este pentru a intra în posesia unui model nou, dar produs anterior trecerii la varianta facelift, vehiculele disponibile acum pe site neavând noua identitate vizuală. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.