Școlile argeșene pot fi dotate cu un SmartLab de 60.000 E

0

Directorii instituțiilor de învățământ preuniversitar din Argeș au ocazia de a oferi o șansă unică elevilor, și anume dotarea școlii prin PNRR cu un super smart-lab, în valoare de 60.000 € finanțat 100% din fonduri nerambursabile. 
Acest lucru este posibil prin programul “Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor”. Depunerea proiectelor se face până pe 28 februarie. În ajutor, experții SmisEdu, o platforma cu peste 25.000 de utilizatori, ușurează accesarea finanțărilor europene, creând o echipă specială pentru a sprijini directorii de școli, oferind consultanță gratuită pentru identificarea soluției tehnice, scrierea proiectului, depunerea și implementarea acestuia.
În luna decembrie, echipa SmisEdu® a scris și depus complet gratuit, 32 de proiecte prin care peste 3.800 de participanți din 32 de localități (elevi și cadre didactice) vor participa timp de 12 luni la activități cultural-educative, ateliere, tabere sau excursii.
Pentru apelul de dotare cu laboratoare inteligente se lucrează deja cu directorii din peste 200 de licee iar probabil acest număr se va dubla până la 28 februarie. SmisEdu este de asemenea un proiect finanțat din fonduri europene, astfel, parte a misiunii echipei de consultanți este să ofere gratuit, alături de partenerii săi, Network One Distribution, Shape Robotics, Microsoft România, Samsung Romania și INACO, următoarele servicii: # Consultanță de specialitate în înțelegerea ghidului # Analiza nevoilor liceului # Crearea contului în platforma PNRR # Elaborarea cererii de finanțare # Elaborarea celor 7 anexe # Construirea dosarului aplicantului și a planului proiectului # Verificarea conformității dosarului de aplicare # Depunerea proiectului # Consultanță în implementarea proiectului # Consultanță de specialitate în elaborarea procedurilor de achiziții # Acces la furnizori de top din domeniul IT&C

Cine beneficiază

Beneficiarii eligibili pentru dotarea cu un SmartLab sunt Unitățile de învățământ (de stat sau private) din următoarele categorii: # Colegii # Licee # Licee tehnologice # Școli profesionale, inclusiv cele cu clase de învățământ dual # Palatele copiilor # Cluburile copiilor cu personalitate juridică. n
Unitățile de învățământ cu un număr mai mare de 500 de elevi înscriși în anul școlar 2022 – 2023, pot accesa fonduri pentru 2 laboratoare Smart Lab, adică până la 120.000 €.

Ce e SmartLab-ul

Un SmartLab este un laborator inteligent care include sisteme hardware si software pentru un concept inovativ de educatie: # Tablă interactivă # Imprimantă 3D # Scanner 3D # Robot cu braț multifunctional # Kituri robotice # Creion 3D # Ochelari de realitate virtuală VR/AR # Sisteme de videoconferință # Sisteme sunet # Sisteme PC # Cameră de documente # Software specific fiecărei filiere # Laboratoare virtuale # VR/AR # Platforme e-learning # Senzori # Echipamente educaționale specifice. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.