Se finalizează calendarul competițional

0



Federația Română de Judo a anunțat că va finaliza noul calendar competițional național în funcție de noile mă­suri care vor fi trasate de către Guvernul Romaniei cu privire la regulile de prevenție, libera circulație și tranzit transfrontalier.


Conducerea FRJ este alături de sportivii care în această perioadă a stării de urgență se pregătesc acasă, în conditii nu tocmai propice judoului, după planuri de pregătire individuale întocmite de către antrenorii lor. Oficialii federali consideră că o perioadă de 4-5 săptămâni de antrenamente este necesară pentru o pregătire corespunzătoare a sportivilor înaintea abordării competițiilor și pentru reintrarea în normal. Organizarea acestor campionate va presupune stabilirea unui set suplimentar de măsuri de prevenție în acord cu recomandările de la acel moment al autorităților.
Patru competiții importante în România
În acest an Federația Română de Judo avea în organizare 4 competiții internaționale și anume:
– Cupa Europeană de cadeți U18 Cluj (2-3 mai)
– Cupa Europeană de juniori U21 București (1-2 august)
– Campionatele Europene Echipe Mixt Seniori București (28 noiembrie)
– Campionatele Balcanice U13 Arad (4-5 iulie)
Conducerea Federației Române de Judo a discutat și ține o permanentă legătură cu Uniunea Europeană de Judo și Asociația Balcanică de Judo privind reprogramarea sau anularea unora dintre ele în funcție de calendarul internațional. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.