Apar 8 chioșcuri pentru vânzarea produselor de panificație

0
0

Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești a organizat pe 18 și 19 ianuarie licitaţii publice pentru ocuparea domeniului public al Municipiului Pitești cu construcţii provizorii în vederea desfășurării de activităţi de comerţ, respectiv produse de panificaţie. 
Licitaţiile au avut ca obiect 11 locaţii din municipiu. În Pitești vor fi amplasate 8 chioșcuri în diferite locații din municipiul nostru.
Toate informațiile referitoare la licitații au fost publicate respectându-se procedura prevăzută de Codul Administrativ în Monitorul Oficial nr. 231/29.11.2022, în ziarul Național din 29.11.2022, în cotidianul local Curierul Zilei în datele de 06, 07 și 08.12.2022, precum și pe site-ul Primăriei Pitești, începând cu data de 07.12.2022.
Pentru celelalte trei locații rămase neatribuite, se va face o nouă licitație spre sfârșitul acestei luni.
Contractul este pe 7 ani
Fiecare comerciant va avea la dispoziție noul proiect de construcție provizorie și îl va putea executa unde dorește, în 60 de zile de la câștigarea licitației.
Contractul pe amplasament este de 7 ani, cu posibilitatea prelungirii a încă jumătate din perioada contractată.
Pentru cele 3 locaţii rămase neatribuite se va organiza o nouă licitaţie în data de 23 februarie 2023, conform anunţului publicat în Monitorul Oficial nr. 16_27.01.2023/pag13, precum și pe site-ul Primăriei Municipiului Pitești, începând cu data de 30.01.2023. Anunţul conţine toate informaţiile necesare participării la licitaţie, dar pot fi obţinute și la sediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, prin achiziţionarea caietului de sarcini. Construcțiile provizorii existente în prezent, care încalcă normele de urbanism sau normele estetice, situate pe amplasamente care nu vor fi scoase la licitație, vor fi ridicate de pe domeniul public etapizat, începând cu 1 martie 2023. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.