Motorina s-a ieftinit cu 5 bani la Pitești

0

După ce de la începutul anului prețurile la combustibili au fost într-o continup creștere, odată prin adăugarea celor 50 de bani pe care în ultimul an i-a suportat Guvernul și apoi prin scumpiri repetate, ieri a fost prima zi în care aceștea au dat înjos.
Ieftinirea nu a fost mare ci doar cu 5 bani! Astfel, la stațiile Petrom, 1 l de motorină costa ieri dimineață 6,67 lei, după ce până ieri prețul a stagnat timp de o săptămână la 7,72 lei. Și benzina standard s-a ieftinit ieri în Pitești, un litri costând la aceeași stație PECO 6,56 lei.
În același timp, 1 l motorină premium costa 8,03 lei, iar 1 l de benzină premium 7,02 lei. Totodată, la celelate benzinării, prețul pentru carburanți era mai mare ca la Petrom cu câteva zeci de bani.
Ieftinirea vine după un șir de scumpiri care a debutat la începutul anului, din cauza eliminării compensației de 50 de bani pe litru, Ulterior, prețurile au stat pe loc, și apoi au crescut din nou. n
Prețul petrolului este într-o ușoară scădere pe piețele globale, cotația țițeiului Brent, de referință pentru piața europeană fiind de 84,5 dolari pe baril, în timp ce benchmark-ul american WTI se tranzacționa la sub 80 de dolari. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.