Prins în pădure după urmărirea cu focuri de armă!

0
0

Un şofer fără permis a fost fugărit de poliţişti mai bine de 10 kilometri, după ce individul nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Fugarul nu s-a lăsat impresionat nici atunci când agenţii au tras cu arma, continuând să alerge prin pădure. Martoră la scenele petrecute a fost iubita acestuia care s-a aflat în maşină pe parcursul urmăririi.
Poliţiştii aveau informaţii cum că Vasilică Adrian T., de 29 de ani, din comuna Stâlpeni se află la volanul unui Volkswagen cu toate că nu posedă permis de conducere. Tânărul nu era singur, pe locul din dreapta fiind iubita lui. La Mărăcineni, pe DN 73, maşina, al cărei număr era dat în consemn, a fost reperat de un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Argeş. Oamenii legii i-au făcut semn să tragă pe dreapta. În loc să oprească, Vasilică Adrian T. a accelerat. A fost urmărit de echipajul oamenilor legii circa 10 kilometri. Ca să scape de agenţi, şoferul a virat către Miceşti şi a ajuns cu autoturismul în pădure. Acolo a abandonat Volkswagenul şi a luat-o la fugă pe jos, în timp ce tânăra a rămas la maşină. Ca să-l oprească poliţiştii au tras un foc de armă în plan vertical. Somaţia şi focul de avertisment au fost ignorate de individ care a continuat să fugă. Urmărirea a continuat în pădure, dar a fost prins după câteva minute.

Condamnat cu suspendare

Vasilică Adrian T. nu posedă permis de conducere, acesta fiind motivul pentru care nu a oprit. La audieri, s-a constatat că tânărul este recidivist. El a fost condamnat în mai multe dosare de furt. Ultima sentinţă a avut-o în ianuarie 2020 atunci când magistraţii Curţii de Apel Piteşti l-au condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare şi au fixat un termen de supraveghere de 4 ani. Aşadar a comis o nouă infracţiune în perioada de supraveghere. De asemenea ieri, când a avut loc urmărirea, Vasilică Adrian T. a avut un termen de judecată la Judecătoria Câmpulumg, acolo unde este judecat într-un alt dosar de furt calificat.
La închiderea ediţiei noastre suspectul era la audieri dar având în vedere antecedentele era de aşteptat să fie reţinut. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.