”Suntem în grafic și suntem uniți!”

0
  • Nicolae Dică, mulțumit că are 4 jocuri consecutive cu rezultate pozitive

Antrenorul principal al Mioveniului, Nicolae Dică crede că echipa sa este în grafic și așteaptă în continuare rezultate bune. Tehnicianul regretă că nu s-a întors cu toate cele 3 puncte din deplasarea de la Mediaș unde a jucat cu U Cluj și consider că rezultatul final este până la urmă echitabil.
Ce a lipsit pentru a vă întoarce cu o victorie de la Mediaș?
– Nu am fost destul de agresivi la mijlocul terenului în prima repriză, nu am recuperat multe mingi, am stat departe de adversar, ne-am eliminat ușor.
Începutul a fost însă unul foarte bun…
– Într-adevăr, am început bine jocul, am reușit să marcăm două goluri. După ce am marcat primul gol și-au creat două ocazii mari de marca, dar după ne-am dublat avantajul.
De ce ai schimbat sistemul pe parcurs?
– Pe faza defensivă încercasem să jucăm un 4-3-3, dar am schimbat în timpul jocului în 4-4-2 și parcă a fost mai bine.
Cum ați gestionat situația la pauză?
– Am vorbit la pauză și am fost o echipă mai agresivă, mai compactă. Ne-am apărat puțin mai jos și nu le-am dat multe șanse, dar am primit gol din lovitură liberă pe care o puteam evita. Poate pe contraatacurile de la final puteam câștiga meciul. Dar dacă ne gândim că am condus cu 2-0, am pierdut două puncte. Dar rezultatul, per total, cred că e echitabil
Frumos pentru public, nu și pentru cei din teren…
– Pentru public meciul a fost frumos, pentru noi greu. Se putea evita acea lovitură liberă, dar se întâmplă la fotbal, a fost o execuție bună a lui Ispas.
Cât de multă încredere vă dă acest punct?
– Normal că trebuie să rămânem optimiști, de 4 jocuri nu am pierdut, eram echipa de pe ultimul loc. Suntem în grafic, băieții au o atitudine bună, ne antrenăm bine, suntem uniți. Avem încredere, nu avem nimic de pierdut dacă jucăm la fel cum am făcut-o în ultimele 4 meciuri. S.M.