Se opreşte apa într-o zonă din Piteşti!

0

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzii Bănănăi cu privire la faptul că în data de 14.02.2023, în intervalul orar 10 – 14, va fi oprită alimentarea cu apă potabilă. Oprirea este necesară în vederea cuplării reţelei de alimentare cu apă nou executate la reţeaua existentă.

Facem precizarea că noua rețea de alimentare cu apă este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 –  CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent  „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟ – Cod MySMIS2014 + 149090, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), a transmis SC Apă canal 2000 S.A.

„Împreună cu echipa constructorului, limităm pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

          Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

           Vă mulțumim pentru înțelegere”, a mai precizat sursa citată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.