Au furat maşina şi au abandonat-o!

0
0

Doi tineri, unul de 20 de ani, altul de 23 de ani riscă să ajungă la închisoare după ce au furat o maşină din Piteşti, au mers cu ea până la Merişani, acolo unde au abandonat-o. Asta după ce au încercat să o vândă şi nu au reuşit! 
Dosarul a fost instrumentat de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș. Oamenii legii au finalizat cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi l-au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea trimiterii în judecată. „Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 octombrie 2022, doi tineri de 20 de ani, din Pitești, respectiv 23 de ani, din Mărăcineni, ar fi sustras o autoutilitară parcată în zona parcului Ștrand, pe care au încercat să o valorifice, și pentru că nu au reușit, au abandonat-o pe raza comunei Merișani, unde a fost găsită de polițiști. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că autoutilitara ar fi fost condusă de către tânărul de 23 de ani, care nu posedă permis de conducere. Reamintim faptul că, în ziua de 31 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.
Tinerii deferiţi justiţiei sunt Alexandru T., de 23 de ani, din Mărăcineni și Ionuț R., de 20 de ani, din Pitești. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă pedepse cu închisoarea de la 1 la 5 ani. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.