Constantin Schumacher: ”Este obligatoriu să venim cu puncte”

1
1

Antrenorul Constantin Schumacher le cere jucătorilor de la FC Argeș să dea totul pe teren pentru a se impune. Tehnicianul grupării din Trivale spune că piteștenii nu mai au voie să facă pași greșiți în meciurile care urmează până la începerea play-out-ului.
Schumacher așteaptă o tresărire de orgoliul de la fotbaliștii alb-violeți: ”Am trecut de o perioadă grea cu echipele din fruntea campionatului, acum intrăm în linie dreaptă, jucăm cu echipele care se bat la play-out, se bat să scape de retrogradare. Mai avem încă 11 meciuri de acum încolo, două din returul campionatului și nouă din play-out-ul care se anunță foarte greu. Sperăm ca de acum încolo să acumulăm puncte, sperăm să facem tot posibilul ca să câștigăm cât mai multe meciuri, ca această echipă să scape de la retrogradare pentru că nu merită să fie pe locul care este acum. Foarte multe meciuri am pierdut pe greșeli individuale, dar până la urmă suntem o echipă. Toți am greșit, nu neapărat un singur jucător. Sperăm ca fiecare jucător să fie mai conectat, mai concentrat și să poate să treacă peste aceste momente grele. Multe puncte s-au pierdut în acest campionat din cauza acestor lucruri, dar asta e viața, sunt fotbaliști și trebuie să treacă peste asta. Sunt lucruri inerente care se întâmplă în fotbal și ei trebuie să fie conștienți de situația în care ne aflăm. Mijlocașii noștri ar trebui să dea mai mult la poartă, asta e o soluție pe care nu o punem în practică. Trebuie să venim cu puncte de la Voluntari. În momentul acesta, dacă acumulăm 6 puncte în aceste ultime două meciuri, e perfect. Apoi începe play-out-ul și trebuie să facem tot posibilul să câștigăm 5 din cele 9 meciuri” a declarat tehnicianul piteștean. M.D.

1 COMENTARIU

  1. Papagalule…….același refren la fiecare conferinta de presa. E cam suspecta tăcerea primarului „om de cuvant”.Pana acum ceva timp,poza la primărie cu vedetele lui Peste, cu fular atârnat de gât.A băgat echipa in liga 2,cu conducerea aleasă de el.Dracu mai calcăpe la stadion, sa vad gloabele lul FC AR-GENTEA. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.