Dacia Extreme, disponibilă din această lună

0

După lansarea noii identități de marcă, a fost lansat și un nou nivel de echipare pe mai multe modele ale gamei Dacia. Denumit Extreme, acesta materializează orientarea Outdoor a mărcii și aduce și mai multă consistență și valoare.
Spring, Sandero Stepway, Duster și Jogger vor dispune de versiunea Extreme, caracterizată printr-un design unic și prin elemente care scot în evidență echipamentele utile pentru activitățile în aer liber. După cum se știe, la începutul acestui an, la Salonul Auto de la Bruxelles, Dacia a prezentat în avanpremieră, pe modelul Spring, noul nivel de echipare intitulat Extreme. De acum, acesta este disponibil pe alte trei modele ale gamei Dacia. Versiunea Extreme devine astfel vârful de gamă al modelului Sandero Stepway și înlocuiește totodată, în mod permanent, seria limitată cu același nume, disponibilă pe modelele Jogger și Duster. Comenzile în România pentru gama Extreme s-au deschis la 1 martie. Versiunea Extreme viner cu noile culori Cedar Green (pe modelele Stepway, Jogger și Duster) și Slate Blue (pe Spring), ornamente pe barele de pavilion în culoare Copper Brown, carcasele oglinzilor la fel, jante din aliaj de culoare Glossy Black (17’’ pe Duster și 16’’ pe Stepway și Jogger).
La interior, noutățile sunt un nou material textil de culoare gri, intitulat MicroCloud, utilizat și pe panourile ușilor și pe planșa de bord, covorașe de cauciuc cu motiv specific sunt disponibile pentru toate locurile, inclusiv pentru rândul 3, în cazul versiunii Jogger cu 7 locuri, etc…S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.