Angajatul care a murit la Dacia va fi testat şi de COVID-19

0

Un angajat de la Dacia a murit luni după-amiază în timp ce ieşea de la serviciu. Bărbatul  în vârstă de 58 de ani era angajat la secţia Montaj. Omului i s-a făcut rău și s-a prăbușit în apropiere poarta 3.  Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de medicină legală Argeş pentru autopsie. Acolo vor fi prelevate şi teste COVID-19.

În ziua de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați că un bărbat de 58 de ani a acuzat o stare de rău, în timp ce se îndrepta spre ieșirea din incinta unității unde era angajat.

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri de către personalul medical al societății, după care i s-au făcut manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar verificările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Cauzele de decesului vor fi stabilite după efectuarea autopsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.