CEZ a investit 2,9 milioane de lei în Argeş

0
  • În ultimul trimestru al anului trecut

Distribuție Oltenia continuă investițiile în județul Argeș în beneficiul consumatorilor din Pitești și comunele Buzoești, Ungheni, Căldăraru și Miroși, anunță furniyorul într-un comunciat de presă remis redacției noastre. 
În ultimul trimestru al anului 2022, operatorul Distribuție Oltenia a demarat și finalizat investiții de peste 2,9 milioane RON, concretizate în modernizarea branșamentelor și îmbunătățirea nivelului de tensiune din Municipiul Pitești și în modernizarea LEA (linie electrică aeriană)20 kV Costești – Ungheni din localitățile Buzoiești, Ungheni, Căldăraru și Miroși.
Beneficiarii proiectelor de modernizare sunt: 4696 consumatori din comunele Buzoești, Ungheni, Căldăraru și Miroși 355 consumatori din Municipiul Pitești: Bl.1 din cartierul Craiovei; PTA (post de transformare aerian) Tancodrom – PTA Papucești, zona Tancodrom.
Ce s-a realizat prin intermediul investițiilor: Modernizarea branșamentelor în vederea reducerii consumului propriu tehnologic prin montarea unor echipamente electrice de tip FDCP (firidă de distribuție și contorizare palier); Modernizarea LEA 20 kV Costești – Ungheni; Îmbunătățirea nivelului de tensiune în zona Tancodrom, PTA Tancodrom – PTA Papucești. Beneficiile pentru consumatorii din zonele vizate de lucrările de modernizare, constau în: reducerea pierderilor tehnice de energie; asigurarea continuității în alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor în condiții de calitate a parametrilor energiei electrice; reducerea numărului de întreruperi și a duratei acestora.
Operatorul Distribuție Oltenia va continua și în acest an investițiile în rețeaua de distribuție, pentru care a alocat un buget de aproape 57337;6 mii RON cheltuieli de investiții (CAPEX) și peste 58650,8 mii RON în puneri în funcțiune (PIF).
Primele lucrări incluse în programul de investiții au debutat deja și vizează îmbunătățirea nivelului de tensiune PTA 20/0.4 kV Moara Șerboeni, comuna Buzoești, sat Șerboeni, județul Areş, a mai precizat sursa citată. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.