Se construiește un bloc de locuințe pentru tineri

0

Primăria Pitești a obținut finanțare pentru alte două obiective de investiții importante pentru infrastructura de locuințe și trafic. 
Primarul Cristian Gentea a anunțat că aproape 7 milioane de euro, bani nerambursabili, vor fi investiți la Pitești: ”Am semnat astăzi, 6 martie 2023, la Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, contractele de finanțare prin PNRR pentru:
• Un bloc cu 40 de locuințe pentru tineri, 3010 mp construiți, în cadrul proiectului „Construire de locuințe pentru tineri cartier Războieni I, Municipiul Pitești”, valoarea finanțării fiind de 14 000 299,59 lei, inclusiv TVA;
• 4 loturi ale proiectului „Extindere sistem de management integrat al traficului”, pentru modernizarea a 30 de intersecții de pe axele rutiere mari din municipiu, cu o valoare a finanțării de 19 619 697,20 lei, inclusiv TVA.
Mulțumesc directorului PNRR din ministerul de resort, Dragoș Buhociu pentru suport!
Și, ca de obicei, îi mulțumesc secretarului de stat Vlad Ștefan Niculae, care mi-a fost alături, ca întotdeauna!” a fost mesajul postat de edilul piteștean pe contul său de socializare. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.