„Atuul nostru este grupul şi omogenitatea“

1
0

Ionuţ Şerban este convins că FC Argeş are şanse de promovare

FC Argeş se apropie de finalul stagiului de pregătire din Antalya. Echi­pa pregătită de Ionuţ Badea mai are doar câteva zile de antrena­mente în Turcia, urmând ca vineri să revină în ţară pentru a pregăti primul joc oficial din acest an, cel cu Universitatea Cluj, de la sfârşitul săptămânii viitoare.
Mijlocaşul Ionuţ Şerban a tras concluziile care se impun după aproape două săptămâni de antrenamente şi meciuri în Turcia. Fotbalistul argeşean este convins că echipa din Trivale se va bate cu şanse reale la promovare după ce FC Argeş a terminat prima parte a sezonului pe locul 4, cu 33 de puncte, cu două mai puţin decât ocupanta locului 3, Rapid Bucureşti şi la 4 puncte în spatele locului 2 ocupat de CS Mioveni, poziţie direct promovabilă în Liga I.
Ionuţ, cum decurge perioada de pregătire din Antalya?
-Perioada de pregătire decurge foarte bine. Este o etapă grea şi cred că niciunui fotbalist nu îi place, dar ne descurcăm. Ne pregătim în condiţii foarte bune şi asta este cel mai important. Ştiu că aşteptările sunt mari. Ne dorim să luăm fiecare meci în parte şi să-l câştigăm, iar la final când se va trage linie să îndeplinim obiectivul, acela de a promova.
Returul campionatului cum crezi că va fi?
-Va fi destul de greu pentru că sunt multe echipe şi-au anunţat intenţia de a promova. Sunt echipe de tradiţie, dar la final sperăm să fim noi cei care vom face pasul către Liga I.
Care crezi că este atuul echipei FC Argeş faţă de celelalte contracandidate în lupta pentru promovare?
-Atuul echipei este faptul că avem un grup bun de jucători. Ne cunoaştem de mult timp şi avem omogenitate. Acum au venit câţiva jucători buni care cred eu că ne pot ajuta. Sper să obţinem rezultatele pe care ni le dorim cu toţii şi să ne bucurăm la final.
Ce ar însemna pentru tine şi pentru echipă o promovare în Liga I?
-Ar fi un lucru extraordinar, mai ales că sunt de patru ani la echipă şi îmi doresc din inimă acest lucru. Ar fi a treia promovare pentru mine în Liga I cu o echipă. Îmi doresc enorm ca rezultatele muncii noastre să fie încununate de o promovare.  M.D.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.