Judecătorul Sachelarie s-a pensionat!

1
2

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de pensionare al unui cunoscut judecător argeşean. Nifon Sachelarie şi-a încheiat cariera de magistrat după 25 de ani de activitate.
La începutul lunii februarie, judecătorul Nifon Sachelarie de la Tribunalul Argeş a depus la Consiliul Superior al Magistraturii cererea de pensionare. Aceasta i-a fost aprobată în plenul CSM, fiind înaintată preşedintelui. La sfârşitul săptămânii trecute, Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Argeș a domnului Nifon Sachelarie, prin pensionare. Astfel, magistratul a pus capăt carierei sale de 25 de ani de activitate.
Fost vicepreşedinte la Tribunalul Argeş
Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București în anul 1986, Nifon Sachelarie și-a început cariera juridică mai întâi ca jurist în cadrul fostului Trust de Horticultură Argeș, iar apoi, pentru o scurtă perioadă, ca secretar al Consiliului Provizoriu de Uniune Națională Pitești. A devenit judecător în anul 1990, prima dată fiind repartizat la judecătoriile din Curtea de Argeș și Pitești.
Din anul 1994 și până în prezent a lucrat ca judecător la Tribunalul Argeș. Nifon Sachelarie a deținut pentru o perioadă, între anii 1998-2001, funcția de vicepreședinte. M.Sandu

1 COMENTARIU

  1. 25 de ani de munnca, saracul, o sa primeasca o pensie amarata,prea multa munca in 25 de ani,sa nu care cumva sa dea statul in judecata pentru ca a spart carbuni la tribunal,sa ne rugam pentru el sa apuce pensia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.