A jefuit un bărbat beat, căzut pe stradă!

0

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comu­na Pietroşani, a ajuns în arest, fiind acuzat de furt calificat. Individul a jefu­it un bărbat beat, căzut pe stradă, în apro­pierea pieţei centrale din Cur­tea de Argeş. Cel păgubit este ajutor de bucătar într-un resta­u­rant din oraşul Basa­rabilor. El a reclamat că a fost victi­ma unei tâlhării, însă oamenii legii au stabilit că a fost vorba de furt.
Aflat în apropiere de Piaţa Centrală din Curtea de Argeş, pe strada Castanilor, un bărbat în vârstă de 35 de ani din localitate a căzut pe stradă, luni, în jurul orei 17.00, fiind răpus de băutură. Acesta avea o sumă mare de bani la el, mai exact 1.400 de lei şi un telefon mobil performant. Omul lucrează ca ajutor de bucătar la un local din Curtea de Argeş şi băuse cam mult cu prilejul unei petreceri. În timp ce era prăbuşit, s-a apropiat de el Constantin Laurenţiu S., de 24 de ani, din comuna Pietroşani. Sub pretextul că vrea să-l ajute, l-a buzunărit, furându-i toţi banii. La scurt timp, păgubitul a sunat la 112, anunţând că a fost victima unei tâlhării, fiindu-i furaţi banii şi telefonul. În timpul cercetărilor, poliţiştii din cadrul poliţiei Curtea de Argeş au stabilit că bărbatul nu a fost tâlhărit. Mai mult, telefonul său a fost găsit în locul unde a căzut, cel mai probabil scăpându-i din buzunar fără să îşi dea seama.
Autorul este recidivist
Constantin Laurenţiu S. a fost reţinut pe bază de ordonanţă sub acuzaţia de furt. Tânărul este recidivist. În anul 2014 el a fost condamnat pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe. A fost eliberat în anul 2018. Ieri tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea luării unei măsuri preventive. M. Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.