A murit cu o țepușă înfiptă în gât!

0

Un conflict a avut loc pe data de 2 mai, în comuna Coșești, acolo unde un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a murit. Oamenii legii consideră că decesul  victimei este suspect și au întocmit dosar penal pentru violență în familie sub forma loviturilor cauzatoare de moarte. Se știe că între bărbatul decedat și nepot ar fi avut loc o altercație. În timpul conflictului, bunicul ar fi fost lovit sau a fost împins și a căzut cu gâtul într-o țepușă din lemn. Rana i-a fost fatală!

 

Conflictul a avut loc pe data de 2 mai, în jurul orei 16.00, în comuna Coșești, satul Jupânești. Ionuț Gabriel L., de 22 de ani era în curtea bunicului lui, Ion L., de 70 de ani. Amândoi se aflau sub influența alcoolului când s-au luat la ceartă. O vecină a auzit scandalul și a sunat la 112. Când la fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical, bunicul a fost găsit plin se sânge, la pământ. Avea o rană la gât prin înțepare, fără alte leziuni. Anchetatorii au stabilit că rana a fost provocată de un lemn. Bărbatul a murit în timp ce îi erau acordate îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Oamenii legii au audiat mai multe persoane. Nepotul, Ionuț Gabriel L. susține că bunicul lui s-a rănit singur după ce a căzut în țepușă. Soția victimei, care era acasă când s-a produs nenorocirea, nu a lămurit situația spunând că ea nu a văzut nimic și nu știe cum s-a întâmplat. Sătenii cred însă că nepotul l-a agresat pe bunic și atunci omul a fost rănit grav la gât. Oamenii legii trebuie să stabilească dacă Ion L. a fost împins de nepotul lui, Ionuț Gabriel L., sau a căzut singur.

Dosar de lovituri cauzatoare de moarte

Despre acest caz reprezentanții IPJ Argeș, prin delegarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au transmis: ”În ziua de 2 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, pe fondul consumului de alcool, pe raza comunei Coșești, între un bărbat de 70 de ani și un membru de familie al acestuia, tânăr de 22 de ani. La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, precum și un echipaj medical, care a acordat îngrijiri bărbatului de 70 de ani. La scurt timp a survenit decesul persoanei. La fața locului s-a deplasat echipa operativă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, în cauză fiind întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma loviturilor cauzatoare de moarte. Procurorul de caz, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, desfășoară activități de urmărire penală, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.”

 

Până miercuri, 8 mai, nepotul nu a fost reținut. Oamenii legii vor trebui să stabilească în mod cert, dacă bărbatul a decedat din cauza rudei sale și să stabilească în mod clar, implicarea nepotului. Nepotul susține cu tărie că este nevinovat. De aceea anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.