Cerşetor dispărut de la Mioveni!

0

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna Davideşti a dispărut fără urmă. Băr­batul este cunoscut ca cerşetor în Mioveni. De altfel, ultima dată a fost văzut tot în Mioveni. Cei care au sesizat poliţia sunt vecinii omului care nu l-au mai văzut acasă de vineri.
Ion Onică în vârstă de 60 de ani, din comuna Davideşti este cunoscut cu oligofrenie şi diverse afecţiuni psihice. Omul are multiple internări la Spitalul Sfânta Maria Vedea. Obişnuieşte să cerşească prin Mioveni, acolo unde îşi face veacul. Ultima dată a fost văzut la Mioveni. Mergea pe jos în direcţia comunei Davideşti, dar nu a mai ajuns acasă. Vecinii săi au sesizat Poliţia, spunând că nu l-au mai văzut pe Ion Onică de vineri. Deşi au încercat să-i dea de urmă, oamenii legii nu au reuşit. Au lansat un apel către cetăţenii care l-au văzut şi pot da informaţii despre el, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie.
Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112!
„Semnalmente: înălţime 1,70 – 1,75 m, 55-60 kg, constituție astenică, păr cărunt, tuns scurt, barbă albă, ochi căprui, strabism la ochiul drept. Vestimentație la momentul plecării: geacă scurtă din material textil, de culoare maro, pantaloni negri, pantofi negri și geantă neagră.
Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100”, a precizat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.