CS Mioveni a prezentat noutăţile

0
0

Galben-verzii încep sâmbătă campionatul cu un meci acasă, contra echipei Viitorul Pandurii Tg Jiu

CS Mioveni şi-a prezentat ieri jucătorii pe care i-a transferat în această iarnă, în cadrul unei conferinţe de presă, ţinută la Stadionul Orăşenesc. Cu aceeaşi ocazie, conducerea clubului şi antrenorii au vorbit despre aşteptările din partea echipei în partea a doua a sezonului.
Rămânând descoperită în centrul apărării, acolo de unde a plecat în această iarnă Daniel Celea, CS Mioveni s-a orientat rapid şi a transferat doi jucători pe acest post. Este vorba despre Raul Hreniuc, jucător ce aparţine de U Craiova, dar care a fost în trecut împrumutat şi la FC Argeş şi despre Ştefan Efros, un fotbalist moldovean care a evoluat şi în echipa naţională a ţării sale.
“Pe Hreniuc îl ştim, l-am urmărit în foarte multe jocuri şi cred în el. Este o opţiune şi ne va ajuta. Îi doresc succes! Ştefan Efros este un jucător din Republica Moldova, care a cochetat şi cu Naţionala. Sper să ne ajute, pentru că este un băiat deosebit, prin rezultat, prin experienţa pe care o are”, a spus antrenorul Stoica.
Sponsori noi la CS Mioveni
CS Mioveni va avea în partea a doua a actualului sezon de Liga a II-a şi doi noi sponsori. Este vorba despre Continental Fast Line – firmă de transport din Mioveni şi Total Bet, cele două branduri alăturându-se Superbet, care a venit alături de galben-verzi la începutul anului. Cosmin Costache, directorul general al firmei Continental Fast Line, ne-a spus mai multe despre sponsorizarea echipei de fotbal din Mioveni: „M-am decis să sponsorizez clubul din Mioveni, cu gândul să ajutăm echipa să promoveze în Liga 1. Ne dorim o colaboare cât mai lungă cu CS Mioveni, şi în prima ligă. Cred că sunt şanse de promovare în acest an, dat totul se rezumă să înceapă bine sezonul. Suntem din Mioveni şi dorim să ajutăm echipa de fotbal”

“Mă bucur foarte mult că am ajuns la CS Mioveni. Am încredere şi sper ca finalul sezonului să ne găsească pe primele două locuri. Sâmbătă ne aşteaptă un joc dificil. Nu va fi chiar uşor acest început de sezon, dar cred că ne vom descurca şi vom învinge” Raul Hreniuc

“Ambiţia şi obiectivele clubului mă reprezintă şi pe mine, de-asta
am ales CS Mioveni. Sper să terminăm în primele echipe. Va fi
dificil sâmbătă, toate echipele sunt încărcate din punct de vedere fizic, dar eu aştept să avem rezultate pozitive cu echipa noastră” Ştefan Efros. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.