Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
sâmbătă, 27 februarie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Viorel Boteanu

  Aferim!

  Reply
 2. 2

  laur

  marele Constantin Nicolescu!!!! Omule, poate ne explici si de ce a fost atat de mare Nicolescu, zis Vecinul.

  Reply
 3. 3

  trivaleanu

  Noroc de PRM că are PSD Argeş un lider!

  Reply
 4. 4

  Normaleanu

  Ca pe vremuri Smeo, n-ai uitat nimic, poate doar ” Mult iubite si stimate “…. Dar n-a fost rău si cu siguranta , i s-a facut pielea de gaină măreţului conducator PSD-ist. Dar ai fost destul de atent daca i-a mai ramas totusi vreo scamă ?

  Reply
 5. 5

  Coco

  Scriam acum 2 saptamani ca vor urma laudele pentru Minzina dar nu credeam ca vor veni asa de repede ! Ce sa faci , simbria de PR al PSD-ului obliga !
  Credeti ca daca era Dinu in locul lui Minzina , nu gasea maestrul cuvinte mestesugite pentru a sublinia marile calitati ale doamnei ?
  Ati ajuns mult prea previzibil , tovarase……

  Reply
  1. 5.1

   Radu2

   Nenea Smeo,lucrezi si pe fise, numai bacnote sau tranzactii electronice?
   Clientu are si variante de ales de pe ecran gen:
   loby,consigliere imagine,manipulare,pupincurism,periere,emoticoane,parsivenie etc?!

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei