Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 18 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Viorel Boteanu

  Aferim!

  Reply
 2. 2

  laur

  marele Constantin Nicolescu!!!! Omule, poate ne explici si de ce a fost atat de mare Nicolescu, zis Vecinul.

  Reply
 3. 3

  trivaleanu

  Noroc de PRM că are PSD Argeş un lider!

  Reply
 4. 4

  Normaleanu

  Ca pe vremuri Smeo, n-ai uitat nimic, poate doar ” Mult iubite si stimate “…. Dar n-a fost rău si cu siguranta , i s-a facut pielea de gaină măreţului conducator PSD-ist. Dar ai fost destul de atent daca i-a mai ramas totusi vreo scamă ?

  Reply
 5. 5

  Coco

  Scriam acum 2 saptamani ca vor urma laudele pentru Minzina dar nu credeam ca vor veni asa de repede ! Ce sa faci , simbria de PR al PSD-ului obliga !
  Credeti ca daca era Dinu in locul lui Minzina , nu gasea maestrul cuvinte mestesugite pentru a sublinia marile calitati ale doamnei ?
  Ati ajuns mult prea previzibil , tovarase……

  Reply
  1. 5.1

   Radu2

   Nenea Smeo,lucrezi si pe fise, numai bacnote sau tranzactii electronice?
   Clientu are si variante de ales de pe ecran gen:
   loby,consigliere imagine,manipulare,pupincurism,periere,emoticoane,parsivenie etc?!

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei