Din neatenţie şi-a fracturat bazinul!

0

Ieri dimineaţă, o elevă în vârstă de 16 ani a fost vic­tima unui accident rutier petrecut în comuna Dâr­mă­neşti. Fata se ducea la cursuri când a traversat fără să se asigure, fiind lovită de o maşină. Aceasta este concluzia la care au ajuns poliţiştii Serviciului Rutier, cei care au efectuat cercetările la locul accidentului.
     Ion O., de 38 de ani, din comuna Pietroşani se afla ieri dimineaţă la volanul unui Nissan, mergând către Piteşti. În comuna Dârmăneşti a lovit cu maşina o adolescentă în vârstă de 16 ani care, potrivit oamenilor legii, traversa neregulamentar, fără să se asigure. Tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie. Era conştientă, însă avea suspiciune de fractură. Adolescenta se ducea la cursuri când a avut loc accidentul. În loc să ajungă la liceu a ajuns la spital.
     În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că tânăra elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu din Mioveni are multiple traumatisme, dar mai grav, a suferit o fractură de bazin, aşa cum se bănuia. Mâine fata aniversează împlinirea a 16 ani. Din nefericire, accidentul suferit nu-i va mai permite să petreacă, aşa cum probabil plănuia. Fata va trebui să stea ­imobilizată la pat cel puţin 30 de zile. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.