CS Mioveni, Pregătită de derby!

0
0

Jucătorii şi antrenorii Mioveniului sunt concentraţi pe meciul de duminică, cu FC Argeş

Galben-verzii pregătesc cu mare atenţie derby-ul de du­minică cu FC Argeş. Elevii lui Ma­rius Stoica sunt conectaţi la im­por­tanţa partidei şi abordează acest joc de pe locul doi al clasa­mentului, dar şi cu un avantaj de trei puncte în faţa piteştenilor. Într-o conferinţă de presă ţinută ieri la Stadionul Orăşenesc din Mioveni, antrenorul Marius Stoica şi jucătorii Raul Costin şi Valentin Coşereanu au vorbit despre modul cum pregătesc partida de duminică dar şi ce aşteptări au de la ea.
          „Este un meci special, un dery al judeţului. Va fi o partidă grea, dar sperăm să facem lucruri bune în acest joc. Trebuie să ţinem capul sus şi să jucăm bine la Piteşti. Ne dorim să câştigăm şi să acumulăm puncte. Dar, este un meci de fotbal şi se ştie că orice se poate întâmpla!” Valentin Coşereanu

         „Este o partidă a orgoliilor. Se întâlnesc două echipe bune, care au avut rezultate până acum. Noi am avut un tur foarte bun. Venim acum după un joc care poate mental ne-a dat un pic înapoi, dar s-a întâmplat ca să nu putem lua cel puţin un punct… Ne pregătim pentru jocul de duminică cu FC Argeş, o echipă bine organizată… Din punct de vedere tactic, Badea a ştiut ce îşi doreşte de la jucători. Nu trebuie să ne sperie acest joc, am arătat că putem juca de la egal la egal cu orice echipă. Gândim pozitiv, încercăm să jucăm bine, statistica spune că jucăm mai bine în deplasare, am adus multe puncte de afară şi sperăm să jucăm şi acum bine şi să aducem puncte. În momentul în care ai stabilitate la nivelul rezultatelor, de 12 etape ei sunt neînvinşi, înseamnă că ai organizare bună. Şi noi am avut în tur 13 meciuri fără înfrângere, apoi au intervenit accidentările, galbenele şi am avut unele sincope. FC Argeş va juca la rezultat. E normal să vedem un joc încrâncenat, suntem două echipe bune, am arătat şi noi şi ei că putem juca de la egal la egal cu orice echipă şi că putem să batem pe oricine. Şi ei şi noi ne dorim să câştigăm punctele. Rămâne să vedem ce se va întâmpla. E clar însă că ei vor avea un suport pe care noi nu îl avem, al 12-lea jucător…”, spunea antrenorul Marius Stoica.

          „Organizarea lor, de 12 etape nu au pierdut, spune că sunt pe val, sunt într-un moment bun. Cheia jocului este însă la noi. Dacă ne facem jocul nostru pragmatic, defensiv, va fi totul OK. Noi plecăm bine pe contraatac… Cred că va fi un joc închis, ca în tur. Sperăm să vină multă lume. Aşteptăm nerăbdători acest meci. Pentru noi, duminică începe campionatul şi vrem să facem multe jocuri bune pe care să le câştigăm!” Raul Costin.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.