Obiectiv: promovarea în Liga 1!

0

Jucătorii şi antrenorul Mioveniului despre aşteptările din acest sezon

Galben-verzii abordează jocul de duminică cu FC Argeş, de pe locul secund al clasamen­tului. Mioveniul are 37 de puncte, cu unul mai mult decât locul 3 (Rapid ) şi cu 3 mai multe decât loculrile 4 şi 5 (FC Argeş şi Petrolul).
Înainte de acest joc, antrenorul şi jucătorii de la CS Mioveni au vorbit şi despre obiectivul pe care echipa îl are în acest sezon. „Prin muncă am ajuns pe locul 2… am fost şi pe locul 1… Ne dorim toţi promovarea, am spus clar. Şi aceşti jucători îşi doresc să promoveze. Se mai întâmplă să pierdem un joc, doar nu suntem Barcelona… Dar noi am jucat fotbal până acum. Uitaţi-vă la meciuri…. nu ne-a prins minutul 90 să bubuim mingi… M-a deranjat bineînţeles că primim goluri uşor, dar şi dacă pierdem stăm cu capul sus. Ne dorim din tot sufletul şi noi şi dl primar, şi cei din Mioveni de lângă echipă, să promovăm. Trebuie apreciaţi aceşti jucători, pentru că se ştie ce bugete şi ce antrenori au fost aduşi la Liga 2. Chiar dacă vom mai pierde, vom pierde cu capul sus”, spunea Marius Stoica.
„La începutul campionatului nu a fost obiectiv promovarea. Am ajuns însă să fim în postura asta prin jocurile prestate pe teren. Şi tot datorită jocurilor poate că o să fim surpriza la final şi să fim acolo sus!”, a completat Raul Costin.
Vor suporterii aproape
Unul dintre of-urile galben-verzilor din acest sezon şi nu numai, este acela că suporterii cu care CS Mioveni joacă în tribună nu îi susţin mai mult. „Avem numai suporteri de rezultat. Orice s-ar întâmpla, când câştigi sunt cu tine, când nu câştigi – sunt blaturi şi mai ştiu eu ce găsesc să spună. Orice jucător îşi doreşte să aibă suporterii aproape. Suporterii ţin cu echipa până la urmă, nu cu jucătorii şi noi ne-am dori să fie cineva aproape de noi şi în momentele grele. Uitaţi-vă la meciul Rapid-ului ce atmosferă a fost în tribune şi nu au câştigat… Duminică sperăm să fie stadionul plin!”, a spus Valentin Coşereanu.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.