S-a folosit de poliţişti să afle unde stă iubita

0

Un tânăr în vârstă de 39 de ani din comuna Dragoslavele a pus pe jar mai mulţi poliţişti după ce a sunat la 112 şi a anunţat că fosta lui concubină ar fi sechestrată într-un apartament din Câmpulung. În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul s-a folosit de oamenii legii ca să afle adresa femeii.
„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost alertați în urma unui apel primit de la un bărbat de 29 de ani, din Dragoslavele, care a susținut că fosta sa concubină, cu care încheiase de curând relația, ar fi într-o situație de pericol, aflându-se la o adresă din Câmpulung pe care nu o cunoaște. Polițiștii au contactat-o pe femeia în cauză care, inițial, nu a vrut să comunice locația la care se afla. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că femeia nu se afla în pericol și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni. Pentru verificarea aspectelor sesizate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și cei ai Secției de Poliție Rurală Schitu-Golești au obținut relații inclusiv de la vecini și rude ale femeii”, a transmis IPJ Argeş într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.
Amendă de 400 lei
S-a constatat că tânărul se despărţise de femeia în vârstă de 33 de ani de aproximativ 3 luni. Aflase că aceasta are o nouă relaţie şi voia să afle adresa, după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon şi la mesaje.
A crezut că oamenii legii îi vor comunica noul domiciliu. Nu doar că acest lucru nu s-a întâmplat, dar a primit şi o amendă în valoare de 400 de lei pentru ,,alarmarea organelor specializate pentru a inteveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat”. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.