FC Argeș a inițiat Campania ”Vulturii Stau Acasă!”

0
0

Federația Română de Fotbal a anunțat că Liga 2 nu se va relua prea curând din cauza pandemiei de coronavirus. Întrecerile nu vor începe până când nu va fi ridicată starea de urgenţă impusă pe 16 martie, valabilă până pe 15 aprilie.
Formaţiile din Liga 2 şi-au trimis jucătorii acasă şi le-au făcut programe personalizate de antrenament, pentru a nu pierde prea mult din pregătirea fizică. În aceeastă situaţie se află şi fotbaliştii de la FC Argeş care au primit programe de pregătire stabilite de antrenorul Ionuț Badea. Unii dintre fotbaliștii alb-violeți și-au făcut timp să se filmeze şi să le transmită fanilor mesaje cu privire la riscurile la care se supun, dacă nu aplică regulile şi recomandările specialiştilor.
”Protejați-vă pe voi și pe cei dragi!”
FC Argeş s-a alăturat iniţiativei lansate de lumea sportului. Miercuri, pe pagina de Facebook a clubului piteştean a fost postat un filmuleţ prin intermediul căruia oficialii și jucătorii îi roagă pe fani să respecte sfaturile autorităţilor române, în plină pandemie de coronavirus. Filmuleţul realizat la inițiativa suporterilor începe cu mesajul antrenorului Ionuţ Badea: „Bună ziua tuturor! Un gând bun şi un sfat: regulile sunt făcute pentru a fi respectate, sunt făcute pentru voi şi nu împotriva voastră. Rămâneţi acasă! Protejaţi-vă pe voi şi pe cei dragi vouă. Noi, «vulturii», rămânem deocamdată acasă”. Rând pe rând, Andrei Panait, Andrei Blejdea, Nedo Turkovic, Andrei Mirică şi George Micle s-au înregistrat şi i-au îndeamnat pe argeșeni să stea cât mai mult acasă în această perioadă. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.