Condamnat cu suspendare, dispărut!

0

Plecat de acasă de joi, un tânăr de 19 ani din comuna Negraşi a fost dat dispărut sâmbătă. Bunica, cea alături de care locuia, s-a îngrijorat doar câteva zile mai târziu, fiind obişnuită ca tânărul să plece dar şi să revină. Mihai Daniel Bâldan este condamnat definitiv într-un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi violare de domiciliu. Ar fi trebuit să se supună unor măsuri de supraveghere.
Potrivit IPJ Argeş, Mihai Daniel Bâldan, de 19 ani, din comuna Negraşi, a plecat de acasă joi, pe 19 martie. Era îmbrăcat într-o geacă de fâş de culoare verde, pantaloni tip armată de culoare verde închis, cu buzunare laterale şi fermoar, pantofi tip adidas, de culoare negru cu maro. Acesta are păr negru, ochi căpriu, circa 75 de kilograme şi 1,80 înălţime. Ca semne particulare are o cicatrice provocată de o arsură pe obrazul stâng şi doi dinţi incisivi rupţi la nivelul gingiei. Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, telefon 0248 672 336.
Are o pedeapsă de un an cu suspendare
Tânărul a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti pe data de 10 februarie, la un an închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, fiindu-i fixată o perioadă de supraveghere de 2 ani.
De asemenea, are obligaţia să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Dacă nu se va prezenta la Serviciul de probaţiune Argeş la data fixată, riscă să fie cerută înlocuirea măsurii suspendării cu închisoare cu executare. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.