CSU Pitești ar putea reîncepe antrenamentele în aprilie!

0Și Federația Română de Handbal a anunțat prelungirea perioadei de sistare a competițiilor de handbal din România până la ieșirea din starea de urgență, având în vedere decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, pe o durată de 30 de zile și hotărârile Consiliului de Administrație F.R.H. din 19 martie 2020.


Astfel, CSU Pitești, echipa de handbal masculin a Piteștiului, mai are de așteptat până când își va putea relua antrenamentele pentru a putea disputa cele 7 meciuri care au mai rămas de jucat din cel de-al doilea retur al Diziei A de handbal masculin. FRH a decis să amâne Final Four-ul Cupei României Fan Courier – masculin, programat inițial pentru perioada 4-5 aprilie 2020, precum și Turneul final de Junioare 1, din 8 – 12 aprilie, pentru date ce vor fi stabilite ulterior, pe măsură ce detaliile legate de situația curentă se vor modifica.
Când se vor putea relua competițiile
De asemenea, Federația Română de Handbal a mai decis amânarea următoarelor evenimente:
Adunarea Generală Ordinară din 10 aprilie 2020, pentru o dată ulterioară, la care prezența într-un spațiu închis a unui număr minim de 200 de persoane va fi din nou posibilă.
Amânarea Final Four-ului Cupei României Fan Courier – feminin (24 – 25 aprilie 2020) pentru o dată momentan nestabilită.
F.R.H. transmite membrilor afiliați că va continua să monitorizeze evoluția situației privind răspândirea COVID-19, măsurile implementate de autorități, precum și consecințele acestora asupra activității handbalistice și a tuturor celor implicați.
Astfel, F.R.H. se află într-un proces continuu de analizare a scenariilor posibile pentru a putea finaliza sezonul competițional 2019-2020, cu toate competițiile organizate sub egida sa. În acest sens, și indiferent de scenariul care va putea fi aplicat, activitatea competițională se va relua în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate.
Federația Română de Handbal dorește să asigure membrii afiliați din România că toate deciziile vor fi luate în spiritul protejării sportivilor, cluburilor, loturilor naționale, precum și reducerii pe cât de mult posibil a daunelor provocate de această situație specială. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.