Niculescu, implicat în Campania “#DoarÎmpreună”

0



Personalităţile sportive din România şi nu numai s-au unit şi majoritatea s-au implicat în campanii prin care retransmit sfaturile autorităţilor de a sta în casă, de a se spăla pe mâini şi de a evita contactele cu celelalte persoane.


Toate aceste campanii au fost lansate în contextual pandemiei de coronavirus, situaţia la nivel mondial în ceea ce priveşte îmbolnăvirile cu COVID 19 nefiind deloc una îmbucurătoare. Primul piteştean care a apărut într-o astfel de campanie a fost Adi Mutu, antrenorul Naţionalei de Tineret transmiţând un mesaj al tricolorilor de susţinere a celor din diaspora, în special a italienilor. Apoi, Briliantul şi-a provocat şi prietenii pe facebook să posteze poze şi mesaje în campania “#noistamacasa” şi a transmis şi el un alt mesaj pentru Digi Sport, prin care îi îndeamnă pe români să nu iasă din casă.
Staţi acasă şi respectaţi recomandările!”
Antrenorul Mioveniului, Claudiu Niculescu s-a alăturat şi el unei astfel de campanii încă de la începutul crizei. Tehnicianul le-a transmis mesajul românilor, prin intermediul Pro Sport, îndemnând oamenii să stea în casă şi să asculte ceea ce le este transmis de către autorităţi.
“Dragi români! Trăim nişte vremuri complicate pentru toată lumea. Trebuie să fim responsabili cu semenii noştri. Staţi acasă şi respectaţi recomandările autorităţilor. Numai împreună putem depăşi această perioadă dificilă!”, a fost mesajul transmis de Claudiu Niculescu semenilor, pentru a trece mai uşor peste perioada Stării de Urgenţă, instituită din cauza pandemiei de coronavirus.
Doar împreună am putut trece peste…
Campania “#DoarÎmpreună” are scopul de a combate transmiterea de coronavirus în România. Prin intermediul acesteia, mai multe figuri importante ale sportului românesc fac un apel la prevenție. Nicolae Stanciu, jucătorul celor de la Slavia Praga, Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni, și Răzvan Gavriloaia, handbalist Dinamo, îndeamnă la responsabilitate și conștientizare a măsurilor de protejare împotriva virusului COVID-19, tot mai prezent în România. “În România, în sport, în istorie, în viața de zi cu zi, #DoarÎmpreună am putut trece peste orice impediment. Pentru că unitatea ne face întotdeauna mai puternici. Fii parte din campania #DoarÎmpreună, respectă sfaturile autorităților! Și, cel mai important, stai în casă, nu pe teren! Pentru că unica șansă de a învinge coronavirus este să o faci prin neprezentare”, este şi mesajul iniţiatorilor acestei campanii. S.M.

“Mesajul meu pentru voi este următorul: Vă rog să respectaţi mesajele autorităţilor, să faceţi ce zic ei, să staţi cât mai mult în casă şi să aveţi grijă de igiena voastră”, a spus în Campania “#DoarÎmpreună” Nicolae Stanciu, fotbalist la Slavia Praga


“Trebuie să sprijinim sistemul nostru medical, să ascultăm ce ni se cere din partea medicilor şi să evităm cât mai mult locurile publice, să ne spălăm cât mai mult pe mâini pentru a evita răspândirea virusului!”, a declarat în Campania “#DoarÎmpreună” Răzvan Gavriloaia, handbalist la Dinamo.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.