Restricţii la Piaţa Dacia din Mioveni

0

Având în vedere evoluţia pandemiei de coronavirus la nivel național, autorităţile locale au luat o serie de măsuri restrictive în ceea ce priveşte Piaţa Dacia din Mioveni, pentru a se preveni răspândirea virusului COVID 19.
Astfel, odată cu sfaturile autorităţilor de a evita zonele aglomerate şi să se menţină distanţa minimă faţă de celelalte persoane cu care se intră în contact, la Piaţa Dacia din Mioveni este permis accesul doar persoanelor care intenţionează să facă diverse cumpărături nu a şi celorlalţi oameni, care îi însoţesc sau vor doar să ia pulsul pieţii. Totodată, cumpărătorii sunt rugaţi de către administratorii pieţei să nu mai atingă produsele expuse dacă nu există intenţia de a le achiziţiona.
Mesajul autorităţilor este unul cât se poate de clar în ceea ce priveşte Piaţa Dacia: “Respectând aceste norme, vă protejați sănătatea și familia! În situația în care se constată că aceste norme sunt încălcate în mod repetat, activitatea din Piața Agroalimentară va fi suspendată. Pentru siguranța celor care își continuă activitatea în piață au fost instalate filtre ale Poliției Locale Mioveni, la cele două intrări”.
Toate acestre măsuri restrictive sunt luate în contextul actual epidemiologic, având în vedere necesitatea respectării cu strictețe a normelor de siguranță sanitară, prevenție și combatere a potențialelor infecții cu COVID-19.S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.