Victorie la limită la Severin!

0



Deşi este pauză competiţionlă totală, în ceea ce priveşte fotbalul, fără campionat în desfăşurare, fără antrenamente şi amica­luri, încercâm să menţinem vie memoria microbiştilor argeşeni, în ceea ce priveşte actuala desfăşurare a campionatului Ligii a II-a, un campionat în care, la întreruperea lui acum două săptămâni, CS Mioveni se afla pe locul 2 iar FC Argeş pe poziţia a 4-a. Şi începem cu o retrospectivă a meciurilor disputate de CS Mioveni, 23 de partide în urma cărora a acumulat 39 de puncte, fiind pe locul secund în clasament.


În etapa a treia, galben-verzii s-au deplasat la Severin, unde au obţinut o nouă victorie în deplasare, elevii lui Marius Stoica impunându-se în faţa echipei Viitorul Pandurii Tg Jiu, cu 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Balint, în minutul 49, din pasa lui Hergheligiu, în urma unui contraatac început de Coşereanu. Galben-verzii au făcut un meci foarte bun, în care au ratat foarte multe ocazii, prin Coşereanu, Raul Costin, Hergheligiu, Balint şi Rădescu, în timp ce portarul Croitoru s-a remarcat în două rânduri la acţiunile periculoase ale gazdelor. Cu acest succes, CS Mioveni a acumulat 7 puncte în clasament şi este pe locul 4.
Viitorul Pandurii Tg Jiu – CS Mioveni 0-1 (0-0)
A marcat: Balint (49)
Viitorul Pandurii:
Anca-Trip – Ciul, Yabre, Oros (cpt.), Andr. Dragu – Astafei (35 Vasile Pop), Parnău (65 Hăjmăşan), Negrean, Gîrbiţă – Buia (53 Alexandru Pop), Bădăuţă. Antrenor: Cristian Lupuţ
CS Mioveni:
Fl. Croitoru – Rob. Ghiţă, Beţa, Celea, Ct. Alexe – R. Costin, Anghelina – Hergheligiu, Cioargă (53 Işfan), Coşereanu (68 Rădescu) – Val. Balint (75 Măzărache) Rezerve: Val. Sima – Albăstroiu, Burnea, Massaro. Antrenor: Marius Stoica
„A fost o fază frumoasă, creată de Coşereanu, Hergheligiu şi de mine. Am simţit că Hergheligiu va da în faţa porţii şi am apărut foarte bine acolo şi am trimis în plasă. A fost foarte importantă victoria pentru noi! A fost un meci în care, în prima repriză am dominat, dar după gol, au cam venit peste noi. Până la urmă a ieşit bine! A fost un meci echilibrat, au avut şi ei două ocazii mari, dar am avut şi noi o bară prin Raul şi eu am mai scăpat singur cu portarul…” Valentin Balint. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.