Este interzis accesul în parcuri!

0
0

Având în vedere prevederile Ordonanţei militare nr. 2 din 21.03.2020 şi a Ordonanţei militare nr. 3 din 24.03.2020, faţă de situaţia excepţională în care ne aflăm în această perioadă şi pentru limitarea răspândirii riscului de contaminare cu coronavirus prin orice mijloace.
Primăria Municipiului Câmpulung face următoarele precizări:
• se interzice accesul persoanelor în parcuri şi locuri de joacă;
• suspendarea circulaţiei autovehiculelor în regim de maxi taxi care nu respectă condiţiile de siguranţă impuse de limitarea răspândirii riscului de contaminare cu coronavirus;
Persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuinţelor pot suna la nr. de telefon 0248-531890 (L-V între orele 8.00-15.30 şi J între orele 8.00-18.00) pentru a solicita sprijin în vederea asigurării cumpărăturilor necesare.
Operatorii economici au obligaţia de a marca zona destinată accesului cetăţenilor/clienţilor şi suprafaţa de relaţii cu publicul/vânzare cu semne vizibile care să orienteze persoanele în respectarea unei distanţe de siguranţă de minimum 1,5 metri.
De asemenea, facem apel la persoanele fizice şi juridice, ONG-uri care doresc să ne ajute ca voluntari pentru a le asigura persoanelor vulnerabile cumpărăturile necesare, să ne contacteze la nr. de telefon 07852290 67 sau la adresa de mail campulung@muscel.ro. Bogdan Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.