“Parcă suntem într-o colivie!”

0
  • Mijlocaşul galben-verde prevede o luptă crâncenă pentru promovare, după reluarea sezonuluiCS Mioveni are o linie de mijloc experimentată formată din jucători care au evoluat la Liga 1. Valentin Coşereanu este unul din ei, un fotbalist originar din Mioveni, care a plecat în fotbalul mare chiar de la echipa galben-verde.


Ca şi ceilalţi fotbalişti de la CS Mioveni, Coşereanu este şi el izolat în casă în această perioadă şi de-abia aşteaptă să se termine această situaţie şi să se reia pregătirea şi meciurile. Fotbalistul care a preluat banderola de căpitan, crede că cea mai bună variant pentru reluarea sezonului este cu play-off şi play-out şi prevede o luptă crâncenă pentru promovarea, atenţionând că fiecar meci va fi ca o finală, diferenţa de puncte între contracandidate fiind foarte mica.
Cum te descurci în această perioadă de izolare?
– Sunt acasă la Mioveni, cu viitoarea soţie. N-am mai ieşit din casă de câteva săptămâni. Mai merg doar la cumpărături şi la farmacie, atunci când mai e nevoie de câte ceva. Dar destul de rare şi aceste ieşiri. Nu avem ce să facem, trebuie să respectăm ce ne zic autorităţile dacă vrem să trecem mai repede peste această situaţie.
Te menţii în formă?
– Mai fac pregătire, dar e foarte greu, pentru că noi mereu am fost învăţaţi cu efortul şi cu antrenamentele, iar acum… parcă ne ţine într-o colivie, aşa e! Sperăm să începem cât mai repede pregătirea şi apoi să se reia campionatul. Eu mă gândesc să prim mai s-au putea relua antrenamentele. Luna aprilie e compromise, e clar… Eu mai fac antrenament în curte, diverse mişcări, iar în casă mai fac abdomen şi alte exerciţii, ca să nu iau în greutate.
Nu ai cum să nu pui pe tine
Cum stai cu kilogramele?
– Acum cred că sunt şi eu peste un pic… Nici n-ai cum să nu pui pe tine în perioada asta de inactivitae, dacă, nu ai voie să ieşi din casă şi n-ai voie să faci nimic. Trebuie să vedem ce va urma, o să mergem iar în cantonament, sau nu ştiu cum se va decurge pregătirea odată cu reluarea antrenamentelor.
Se discută despre diverse scenarii la reluarea campionatului. Cu play-off / play-out, cu reluarea sezonului normal…
– Eu aşa cred că se va relua şi se va termina acest sezon, cu play-off şi cu play-out. Ca să se termine cât mai repede, pentru că după aia suntem presaţi de timp. Cert este că în această situaţie se vor bate toate echipele pentru promovare , mă refer la cele care intră în play-off, pentru că diferenţa de puncte este foarte mica. Suntem toate acolo, aproape una de alta. UTA doar ce este distanţată în frunte. Iar pentru locurile doi şi trei va fi bătaie mare…
Fiecare meci c a o finală
Se vorbeşte ca la reluarea sezonului, cu play-off şi play-out, să se scadă punctele celor care au câştigat la masa verde cu Snagov…
– Ar fi bine să se ia, pentru că am fi mai aproape de UTA cu 3 puncte… Dar nu se ştie clar.. Cert este că de acum înainte trebuie să privim toate meciurile ca nişte finale. Vor fi numai partide care pe care şi trebuie să iei maximum din fiecare.
Apropo de UTA, în tur, la ei, ai marcat, ai deschis scorul…
– M-am dus bine pe mingea aia şi am reluat cu capul… Nu prea dau eu cu capul goluri, nu am cine ştie ce detentă. Dar acum am dat! A fost foarte greu. A fost primul gol primit de UTA pe propriul teren şi acum este şi singurul încasat de ei. În meciul ăla am ratat foarte mult. Am avut meciul în mână, ce să mai… Până şi antrenorul lor a recunoscut la final că am fost cea mai bună echipă pe care au întâlnit-o până atunci. La cum s-a desfăşurat jocul, eu zic că am pierdut două puncta acolo! S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.