Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

11 Comentarii:

  1. 1

    Radu2

    Mare profesionist ! Mare personalitate!Mare om!
    Și asa spitalul ăla era focar de infecție !
    Vii cu o problema medicală și șanse mari sunt sa mori din cu totul alte cauze!Daca asta e in prima linie de lupta cu pandemia( și alții ca el ,mai ales din aia șefi ) vin vremuri grele!

    Reply
  2. 2

    Anonim

    Deci doctorilor li se fac dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor ?Pai cum ramane cu autocarele care au venit de la Suceava le Cluj? Cine sunt vinovatii? Procurorilor trebuie sa li se ia salarile alea nesimtite pe care nu le merita!

    Reply
  3. 3

    stefan liana

    si cum zici ca-l cheama pe doctor ?…

    Reply
    1. 3.1
  4. 4

    Anonim

    Un doctor extraordinar care a fost și este dedicat meseriei,este incredibil.Sper sa se însănătoșească cât mai repede ,avem nevoie de medici ca el.

    Reply
  5. 5

    Anonim

    Un specialist de excepție, un coleg extraordinar, dedicat pacienților, iar testul negativ l-a determinat sa continua activitatea. Ii doresc multă sănătate, ii mulțumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o in rezolvarea urgențelor cardiologice.
    Dr. Victoria. Belu

    Reply
  6. 6

    Anonim

    câte clinici private și au făcut unii medici de acolo.Spitalul jud. e un fel de pensiune și salariu corect la ^stat^.odată la câțiva zeci de ani mai este și de muncă~responsabil

    Reply
  7. 7

    Anonim

    Contrar parerilor exprimate mai inainte, de ceilalti cititori, eu cred ca este exemplul de incostienta si inferenta fata de semeni, colegi si familie. As merge mai departe si m-as intreba: oare necunostinta? Sa fie unul din multii spagari, care au facut facultatea pe bani si diploma pe favoruri??? Rusine! Tocmai cand trebuia sa dea exemplu!

    Reply
  8. 8

    Anonim

    Cred ca suntem singura tara asa zis democratica din lume(cu exceptia Coreei de Nord si, poate a Rusiei) care „premiază” personalul medical cu dosare penale, in conditiile in care infectarea medicilor e o evidenta în toate tarile care lupta cu Covid, știut fiind ca in spitale riscul de infectare este cel mai ridicat. Totul parca pentru a-i determina pe medici sa plece din tara după ce trece nebunia asta si sa ne lase pe seana militarilor si a serviciilor sa ne trateze ei, ca sunt de neinlocuit.

    Reply
  9. 9

    Anonim

    Un medic extraordinar. Un om dedicat si integru.Ce mi se pare foarte straniu e ca omul a facut un test care a iesit negativ apoi cineva tot a insistat ca domnul doctor sa-si facă și alte teste. Deci dacă facem un test care iese negativ mai facem si altele pana iese unul pozitiv? A salvat multi oameni care s-au aflat in situatii critice. Omul asta nu lua bani si nici nu chema pacienții la vreun cabinet privat cum fac altii. Ar fi putut să plece in strainatate sau sa lucreze intr-un spital din capitală dar a ales spitalul județean din Pitesti. Altul ca dumnealui nu vom avea. Imi pare rau de ceea ce i se întâmplă si foarte straniu. Dumnezeu sa se îndure de el!

    Reply
  10. 10

    Olariu

    Vad ca lăudați un ,,doctor” care nici lui nu și-a pus un diagnostic corect dar care a îmbolnăvit alți 50 gratie prostiei sau lăcomiei lui.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .