Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 19 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - luni, 19 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

11 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Sper din tot sufletul ca șefi politiei și cei ce l vor ancheta pe acest băiat bine educat și cu mult bun simt.. Care a fost și eroul zilei după cum spuneți… Sa și dea seama ca un țigan infractor și pus numai pe rele a făcut orice ia stat în putere sa l pună într o postura proasta.
  Adevărul va ieși la iveala și sper sa se dovedească ca acest tinar este nevinovat

  Reply
 2. 2

  ccc

  sper ca acest baiat foarte bine educat si cu mult bun simt sa nu fie scos vinovat.se vede “din departare “ca “marele artist” a facut orice ca sa puna agentul intro postura proasta.

  Reply
 3. 3

  AntiMilitieni

  Acest militian ar trebui de urgenta eliminat din Politia Romana, sunt extrem d le multi ca el prieteni cu interlopi rigani plini de dosare penale ptr proxenetism,spalare de bani,trafic de persoane,de deoguri etc. Daca dorim sa isi revina tara la un moment dat si Politia trebuie sa scape de acesti pseudopolitisti amici cu infractorii. Un militian corupt.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Bine zis tată

   Reply
 4. 4

  Radu

  Ati facut toate prostitoatele, toate ciorile si toti incultii vedete!! Cum poti sa iei in seama cuvantul unui om care ar face orice sa denigreze imaginea politiei romane si a instituțiilor statului in contextul in care el face doar ilegalitati, si recunoaste singur ca nu a platit in viata lui amenzi sau taxe? Munca in folosul comunității de ce nu se aplica ptr indivizi de genul? Ne vaitam de forta de munca, si aceste innaripate stau pe ajutor social, furturi si “combinații”.
  Fi-mi-ar scarba de presa voastra de 2 lei si de aceasta cioara! La munca cu voi!!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Nu vad de ce sa fie anchetat poți fi prieten cu oricine dacă ești om
  Atâta timp cât la munca îți faci treaba și apleci legea de ce sa fi judecat sau anchetat de ce faci în timp liber

  Reply
 6. 6

  ryki

  Daca este adevarat acest politist trebuie demis urgent, sa te afisezi in compania acestui individ certat cu legea si cu un carcater de doi lei este de neacceptat, faceti prea multa reclama unor nimicuri, unor oameni de cea mai joasa speta, cica cantaret….

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   O mârșăvie! Ticălosul e protejat și s-a răzbunat pe cel care l-a amendat. Mi-e greață!

   Reply
 7. 7

  Spartakus

  Mie ami place mult Dany Mokanu, e cel mai bazat artyst. Tineo tot asea !

  Reply
 8. 8

  Maic Taison

  La artiștii de la muzica ar trbui sa le fie recunoscători romanii nu sa-i amendam.

  Reply
 9. 9

  Maic Taison

  ca daia ne pleacă valorili din tara.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei