Fotbaliști depistați pozitiv cu noul coronavirus

0
0


De la începutul pan­demiei de corona­virus, mai mulți fotba­liști au fost depistați pozitiv cu noul coro­navirus.


Italia – Fundașul Daniele Rugani de la Juventus Torino a fost primul fotbalist de top diagnosticat pozitiv. Colegii Blaise Matuidi și Paulo Dybala au fost și ei infestați cu noul virus. Fiorentina a confirmat că German Pezzella, Patrick Cutrone și Dușan Vlahovic au noul coronavirus. Situația a fost și mai gravă la Sampdoria, unde Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonio La Gumina, Morten Thorsby și Fabio Depaoli au fost testați pozitiv.
Anglia – Primul fotbalist din Premier League testat pozitiv a fost Callum Hudson-Odoi de la Chelsea Londra. De asemenea, și antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a fost testat pozitiv.
Spania – Echipele au evitat să comunice public cazurile în ultima perioadă. Se știe însă că Ezequiel Garay și Eliaquim Mangala de la Valencia au fost infectați. Totuși, informațiile din presa din Spania arată că mai mulți jucători de la Valencia ar fi fost testați pozitiv, la fel ca și unii de la Deportivo la Coruna.
Germania – Fundașul Luca Kilian de la Paderborn a fost primul jucător din Bundesliga testat pozitiv.
Franța – În Ligue 1 nu avem încă niciun caz, ci doar în Ligue 2, este vorba despre Hyun-Jun Suk de la Troyes.
China – Deși acesta țară a fost un epicentru al noului coronavirus, doar Marouane Fellaini de la Shandong Luneng a fost testat pozitiv.
Trebuie spus că toți acești fotbaliști se simt bine și nu au simptome grave. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.