“Poliţistul mi-a făcut cheie!”

7



După ce a fost amendat și apoi a ajuns și la ”împăcare cu poliția”, manelistul Dani Mocanu revine în atenția oamenilor, de data aceasta cu un vlog în care povestește cum se simte ”înșelat”, încă o dată , de Poliția Română. Postarea, făcută publică în data de 24 aprilie, a adunat peste 230.000 de vizualizări și îl surprinde pe cunoscutul artist îmbrăcat într-o uniformă a oamenilor legii. Adevărat, uniforma aparţine unui poliţist local şi nu are puse trese cu grade, însă gestul lui, este în mod cert o sfidare la adresa poliţiştilor.


Daniel Mocanu povestește cum în urma postării sale de pe Facebook a fost contactat și invitat la aniversarea agentului de Poliție care l-a sancționat. Acesta explică : ” Atunci când am aflat de invitație m-am bucurat. M-am îmbrăcat și am plecat la petrecere la el acasă. L-am felicitat pentru ziua lui și am fost servit cu un pahar de vin. Nu m-am gândit că el încearcă să mă păcălească, norocul meu a fost că nu am băut”
“Am băut parşiveşte”
În urma evenimentului artistul relatează că se simte ”tras pe sfoară ” de agentul de Poliție : ” Am plecat de la el din curte și încă de când am plecat de acolo o mașină de poliție a fost în spatele meu. Am ajuns în oraș și la intrare în cartierul Războieni am fost oprit de echipajul respectiv. Am fost întrebat dacă am băut și atunci am îndrăznit să le spun de ce mă întreabă de băut și nu de declarație. Le-am explicat că nu am băut și am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe domul Emanuel (n.r. agentul de poliție) și l-am rugat să confirme că suntem oameni serioși. În acel moment mi s-a închis telefonul în față și mi s-a spus că nu poate să confirme nimic. Atunci am înţeles tot, am coborât din mașină și am fost testat. În urma testului mi-a ieșit că nu băusem nimic, că eu am băut parşiveşte, ca lăurarii doar am dat noroc şi am pus paharul cu vin pe buze. ”
“S-a vrut arestarea mea!”
Daniel Mocanu este convins că agentul legii a încercat să îi întindă ” o capcană” pentru a fi arestat știind că el are deja numeroase probleme cu legea pe care singur le enumeră : ” Am înțeles toată situația. Am ajuns la concluzia că omul nu are scrupule. Supărarea mea cea mai mare este că voi știți că eu , Dani Mocanu, de-a lungul timpului am avut și am foarte multe probleme. Sunt acuzat de proxenetism, de spălare de bani, de constituirea unui grup infracțional, instigare de ură și violență asupra femeii, de trafic de carne vie, sunt acuzat de multe!Se voia arestarea mea. Noroc că am băut parşiveşte, că de fapt, nu am băut”, exolică el în dezvăluire care se înşiuie pe mai bine de 15 minute. În timpul filmării publicate pe Youtube, manelistul poartă, ilegal, o uniformă de poliţti local. La un moment dat o schimbă, după ce spune ironic că “îl strânge”. Cu toate că imaginile sunt o sfidare la adresa oamenilor legii şi o dovadă certă a lipsei de respect faţă de uniformă şi de prestigiul celor care luptă împotriva infracţionalităţii, postarea a strâns o mulţime de comentarii în care indivizi certaţi cu limba română, îl felicită pe manelist. Asta deşi, în timpul înregistrării jigneşte în mod public anumiţi poliţişti.
Nu a consumat alcool
Reamintim că solistul a primit o amendă pentru că se deplasa noaptea prin Piteşti fără declaraţie pe propria-i răspundere. Ulterior a postat o fotografie în care ciocnea un pahar de vin cu agentul care l-a sancţionat. În urma postării lui, agentul este cercetat disciplinar, asta deşi până acum nu a avut abateri şi în trecut, chiar a fost desemnat eroul zilei de către Poliţia Română, după ce a salvat mai multe persoane în urma unui accident.
Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş, a confirmat faptul că într-adevăr, Daniel Mocanu a fost oprit de un echipaj de poliţie rutieră, în noaptea la care face referire, fiind testat şi s-a stabilit că nu consumase alcool. M.Sandu


7 COMENTARII

  1. mare minune daca nu este si analfabet, pun pariu ca asta nu a invatat sa posibilitatea sa obtina permisul in mod cinstit, poate asa mai ies la iveala si niste corupti din politie…dar, e greu, mafia e mare si jigodii ca tiganul asta libidinos circula linistita pe strazi si fac afaceri…prostitutie

  2. Urâtă e si presa care le tine isonul unor infractori.

    Sub masca aparenta a informarii publicului cititor, acest articol este o promovare a imaginii infractorilor.

    P.S.
    Este ilegala purtarea unei uniforme de politist de catre persoane neautorizate si ar trebui ca procuratura sa se autosesizeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.