Bătrână dispărută, găsită a treia zi!

0



Sâmbătă pe 25 aprilie un cetăţean din comuna Tig­­veni, a alertat poliţia spu­nând că sora lui a dis­pă­rut. Filofteia Scorbură de 69 de ani, a fost găsită luni, a treia zi de la ple­ca­rea ei. Femeia este bolna­vă, nu se putea descurca sin­gură şi a fost găsită lângă o pădure din comuna Cio­frân­geni. În urma cercetă­rilor s-a stabilit că femeia nu a fost victima niciunei infracţiuni şi este în afara oricărui pericol. De ase­me­nea , având în vedere con­textul actual, oamenii legii au precizat că bătrâna nu se afla sub măsura izolării la domiciliu.


Sâmbătă, Filofteia Scorbură de 69 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Tigveni, fără a mai reveni. Locuia împreună cu fratele iar acesta a văzut-o ultima dată în curte în jurul orei 16.00. Câteva ore mai târziu, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia. Bătrâna era cunoscută cu probleme de dezvoltare mentală, neputând să se orienteze singură. Mai mult de atât nu putea spune unde locuieşte şi cum se numeşte. A fost căutată cu efective extinse. Exitau oameni care au văzut-o în zonă împădurită Tigveni pe dealul Momaia. A fost găsită ieri dimineaţa, aceasta a fost depistată pe raza comunei Ciofrângeni, iar din verificări s-a stabilit că este în afara oricărui pericol și nu a fost victima vreunei infracțiuni. A fost predată unui nepot. Femeia nu a fost dus-o la spital.
Totodată, având în vedere contextul actual, Scorbură Filofteia nu se afla sub măsura izolării la domiciliu sau sub altă restricție. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.