Au trecut frontiera fraudulos ca să scape de carantină!

0Doi argeşeni s-au ales cu dosare penale după ce, în urma umor controale s-a stabilit că au intrat fraudulos în România. Scopul a fost acela de a nu fi introduşi în carantină instituţionalizată. S-au ales cu dosare penale pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și trecerea frauduloasa a frontierei de stat. De ce le-a fost frică, nu au scăpat!


Joi, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și Armatei au continuat acțiunile pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș.
Au fost verificate 438 de persoane în ceea ce privește respectarea măsurilor de carantină și izolare. Au fost aplicate 88 de sancțiuni, în valoare totală de aproximativ 105.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației. Au fost date și două avertismente. În timpul cercetărilor, au întocmit şi două dosare penale. Primul este pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Albeştii de Argeş care a venit din Spania zilele trecute. Era acasă, în loc să fie în carantină instituţionalizată.
Mai mult, în urma verificărilor nu figura că ar fi intrat legal în ţară. Se bănuieşte că a ajuns acasă pe căi ilegale tocmai pentru a evita să fie dus în caratină. O tânără de 19 ani din comuna Lunca Corbului se afla în aceeaşi siutaţie. Fata revenise de curând din Austria. Au fost întocmite două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și trecerea frauduloasa a frontierei de stat. Ambele persoane au fost plasate în carantină instituționalizată. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.