Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 27 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  2
  1

  Am scăpat de impostorii holerei galbene…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   1
   2

   Sau mai bine spus ne-am intors la impostorii ciumei rosii … cei care au administrat decenii de-a randul spitalele argesene aducandu-le in halul in care se gasesc astazi! Un judet de top al Romaniei , nici pana astazi nu a reusit sa aduca si sa puna in functiune un aparat de test Real Time PCR la Spitalul Judetean.
   Astia sunt impostori dovediti prin tot ceea ce NU au facut in toti acesti ani !
   Pacat ca nu s-a reusit o schimbare in acest furnicar plin de infectie ! Dar poate ca se vor trezi si argesenii la un moment dat si isi vor da seama ca merita mai mult decat borduri , fantani cantatoare si beculete multicolore de sarbatori !
   Avem nevoie de spitale , scoli , infrastructura reala !
   Este inadmisibil cum un oras , resedinta de judet , nu este capabil sa dezvolte proiecte cu fonduri europene nici macar cat satele din jurul sau !
   Argeseni , treziti-va !

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Si, daca ne trezim, ce ne sfatuiesti sa facem ???

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     Cred ca fiecare dintre noi am putea sa facem ceva pentru a contribui la binele comun. Primul pas in rezolvarea unei probleme ar fi recunoasterea faptului ca acea problema exista.
     Daca tot mai multi am reusi sa intelegem ca problema exista si ca prioritatile orasului in care locuim sunt spitalele , scolile , gradinitele , caminele de batrani , pietele , infrastructura , etc si NU bordurile , fesivalurile , beculetele aprinse de sarbatori , probabil ca lucrurile ar putea fi fortate sa se miste in directia buna.
     Din pacate , dupa cum puneti problema , sunteti fie dintre cei care nu s-au trezit inca , fie dintre cei care au INTERESE ca lumea sa nu se trezeasca atat de repede.
     Eu si cei care gandesc in felul acesta , nu putem decat sa speram ca vor fi din ce in ce mai multi oameni care vor putea iesi din starea asta de amorteala si cat de curand vom putea pune o presiune pozitiva suficient de mare pe autoritatile locale , astfel incat sa le putem determina sa conduca lucrurile in directia buna.
     Evident ca totul este INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA PE CARE AR AVEA-O AUTORITATILE LOCALE !
     In democratie , puterea este a poporului , doar ca amorteala poporului da ocazia impostorilor sa iasa in fata si sa isi bata joc de poporul AMORTIT !
     Cam asta era ideea cu trezirea … 🙂 Sanatate si numai bine !

     Reply
 2. 2

  Anonim

  Dar Alexe de la Câmpulung?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei