Aflați în urmărire națională, prinși în trafic la Pitești!

0

 

În timp ce verificau un Audi A 6 în cartierul Găvana din Pitești, polițiștii  Secției 2 au vrut să stabilească și identitatea pasagerilor. Atunci șoferul a pornit mașina fugind. Autoturismul a fost blocat pe o altă stradă. Doi dintre ocupanți erau dați în urmărire națională. Ambii erau condamnați în cazul încăierării dintre două clanuri, de la Bascov, în septembrie 2017. Unul dintre ei își serba astăzi ziua de naștere. M.S

În ziua de 24 mai a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au depistat în trafic, pe strada Paltinului din Pitești, un autoturism în care se aflau patru persoane.

Autoturismul era condus de un bărbat de 31 de ani, din Moșoaia, care inițial s-a conformat indicațiilor polițistilor și a prezentat documentele personale și ale autovehiculului.

Trecând la verificarea celorlalți ocupanți, conducătorul auto s-a pus în mișcare, fapt pentru care polițiștii au pornit în urmărirea lor, iar în scurt timp, autoturismul în cauză a fost identificați pe strada Carpenului din Pitești, de un alt echipaj al Secției 2 Poliție Pitești, venit în sprijin alături de polițiști ai Serviciului Rutier Argeș.

Cei doi ocupanți care se aflaseră pe bancheta spate, de 28 de ani, respectiv de 25 de ani, ambii din comuna Bascov, au fost conduși la sediul poliției, în urma verificărilor stabilindu-se că erau urmăriți la nivel național, în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Pitești, cei doi fiind condamnați la pedeapsa închisorii de 1 an și 2 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de încăierare.

Ambii au fost predați polițiștilor Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, urmând să fie încarcerați.

Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1305 lei, și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare, anunță Biroul de Presă al IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.